|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 10:57 Temat postu: Ciezko jest, nie raz wpadam w dolki, placze, ze chce uciekac |
|
|
Zaznaczam domowe bo kiedyĹ zabraĹam siÄ za bisakodyl i przypĹaciĹam to nadwraĹźliwoĹciÄ
şóĹÄ
dka...ale co siÄ nie robi aby BMI byĹo poniĹźej 30 seks ogłoszenia chyba lepsza dĹuga co??? Kozuchowska nie ma urody kociaka.
jest duĹźa, silna i wogle nie choruje.
Ale prawie 3 tygodnie A6W to teĹź caĹkiem niezĹy wynik
moze i powtorki ale to druga ciaza a wiec skoro to powtorka to obecnie ma pewnie wiekszy brzuch
Moge wymieniac dlugo.Tak.A to Polska wĹasnie.Kraj katolcki, jeden z bardziej religijnych w Europie.
dziewczyno, gdzie Ty siÄ uchowaĹaĹ w takim razie?
Te koszta to dokladnie nie wiem, procent od czynszu miesiecznego moze rocznego-naprawde nie wiem.
bede sie zle czuĹa i bede miaĹa problemy z serduchem to mam zaczac brac eltroxin
Nie schudĹam moĹźe oszaĹamiajÄ
co duĹźo (z 55 na 49kg), ale biust zmniejszyĹ mi siÄ o kilka rozmiarĂłw! adwokat kraków tyle kazali zapĹaciÄ jej ona wpĹaciĹ troch a sprawa trwa Swiatkowie byli z naszej strony PO naszych zeznaniach dali ex na te badania MOĹťE UWAĹťAJA ĹťE CZĹOWIEK ONORMALNYCH ZMYSĹACH TEGO BY NIE ROBIĹ uwarzam Ĺź tam adwokat nie potrzebny TAM przyĹiega sie na biblie Ĺźe bedzie mĂłwiÄ sie prawde KsiÄ
dz zadaje pytania i pomalutku siÄ odpowiada Niewiem jak cĂłrce naliczyli w gminnie dochĂłd
Czy pasujÄ
do siebie te kolory? zelowe czy akrylowe? Piastowskiej!!!!polecam ja!! ale da sie wytrzymaÄ, na dodatek jem za dwĂłch, co popadnie hmm...coĹ maĹo dziewczyn z problemem co siÄ nazywa PROLAKTYNA!? anonse erotyczne
CzeĹÄ dziewczyny! Jesli macie mozliwosc zakupic ksiazke Romualda Stanislawskiego na temat glodowek to bardzo polecam ,on tam zamieszcza kserokopie swoich badan.Robil je zawsze przed i po kazdej glodowce. nudny jesteĹ Mnie co prawda blizna ciÄ
gnie jeszcze doĹÄ mocno, mam uczucie jakbym miaĹa zaĹoĹźonÄ
na szyjÄ kolczatkÄ i ktoĹ za niÄ
ciÄ
gle szarpaĹ, oprĂłcz tego czujÄ gulÄ w gardle - nie wiem czy to normalne , ale tak jest. No ale ja dalej to znam tylko z teorii, a bÄde musiaĹa siÄ przygotowaÄ do praktyki Z piÄknych lokĂłw zrobiĹo jej siÄ siano. i potem to szorowanie siÄ z piasku WraĹźliwe szyjki dentystka mi zasĹaniaĹa Ĺźebym nie biegaĹa po suficie
nie wypróşniam siÄ,dopiero później.
Pozwalam swobodnie rosnÄ
Ä moim paznokciom na paluchach.
MoĹźe wiÄc po tygodniu na atkinsie coĹ ruszy.Nie mam zamiaru sie wykoĹczyÄ-jeĹli coĹ bÄdzie nie tak,to przerywam dietÄ.
Nie mogĹa stanaÄ na dwucyfrowej zoĹza jedna?
Andzia32
z projekcja |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 10:57 Temat postu: |
|
|
|