Forum Sligo i my Strona Główna Sligo i my
Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ciezko jest, nie raz wpadam w dolki, placze, ze chce uciekac

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 10:57    Temat postu: Ciezko jest, nie raz wpadam w dolki, placze, ze chce uciekac Odpowiedz z cytatem

Zaznaczam domowe bo kiedyś zabrałam się za bisakodyl i przypłaciłam to nadwraĹźliwością żółądka...ale co się nie robi aby BMI było poniĹźej 30 seks ogłoszenia chyba lepsza długa co??? Kozuchowska nie ma urody kociaka.
jest duĹźa, silna i wogle nie choruje.
Ale prawie 3 tygodnie A6W to też całkiem niezły wynik
moze i powtorki ale to druga ciaza a wiec skoro to powtorka to obecnie ma pewnie wiekszy brzuch
Moge wymieniac dlugo.Tak.A to Polska własnie.Kraj katolcki, jeden z bardziej religijnych w Europie.
dziewczyno, gdzie Ty się uchowałaś w takim razie?
Te koszta to dokladnie nie wiem, procent od czynszu miesiecznego moze rocznego-naprawde nie wiem.
bede sie zle czuła i bede miała problemy z serduchem to mam zaczac brac eltroxin

Nie schudłam moĹźe oszałamiająco duĹźo (z 55 na 49kg), ale biust zmniejszył mi się o kilka rozmiarĂłw! adwokat kraków tyle kazali zapłacić jej ona wpłacił troch a sprawa trwa Swiatkowie byli z naszej strony PO naszych zeznaniach dali ex na te badania MOĹťE UWAĹťAJA ĹťE CZŁOWIEK ONORMALNYCH ZMYSŁACH TEGO BY NIE ROBIŁ uwarzam Ĺź tam adwokat nie potrzebny TAM przyśiega sie na biblie Ĺźe bedzie mĂłwić sie prawde Ksiądz zadaje pytania i pomalutku się odpowiada Niewiem jak cĂłrce naliczyli w gminnie dochĂłd

Czy pasują do siebie te kolory? zelowe czy akrylowe? Piastowskiej!!!!polecam ja!! ale da sie wytrzymać, na dodatek jem za dwóch, co popadnie hmm...coś mało dziewczyn z problemem co się nazywa PROLAKTYNA!? anonse erotyczne
Cześć dziewczyny! Jesli macie mozliwosc zakupic ksiazke Romualda Stanislawskiego na temat glodowek to bardzo polecam ,on tam zamieszcza kserokopie swoich badan.Robil je zawsze przed i po kazdej glodowce. nudny jesteś Mnie co prawda blizna ciągnie jeszcze dość mocno, mam uczucie jakbym miała założoną na szyję kolczatkę i ktoś za nią ciągle szarpał, oprócz tego czuję gulę w gardle - nie wiem czy to normalne , ale tak jest. No ale ja dalej to znam tylko z teorii, a będe musiała się przygotować do praktyki Z pięknych loków zrobiło jej się siano. i potem to szorowanie się z piasku Wrażliwe szyjki dentystka mi zasłaniała żebym nie biegała po suficie
nie wypróżniam się,dopiero później.
Pozwalam swobodnie rosnąć moim paznokciom na paluchach.
Może więc po tygodniu na atkinsie coś ruszy.Nie mam zamiaru sie wykończyć-jeśli coś będzie nie tak,to przerywam dietę.
Nie mogła stanać na dwucyfrowej zołza jedna?
Andzia32
z projekcja
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 10:57    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sligo i my Strona Główna -> Co w mieście? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: