|
Sligo i my Forum stowarzyszenia S.I.O. oraz mieszkańców Sligo i okolic
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 10:18 Temat postu: ChociaĹź jak czytam, Ĺźe caĹy 1 ml w jednÄ
wargÄ i nic cz |
|
|
A nasi Polacy tacy brzydcy A Turcy sa przystojni wiec co zrobic? portal społecznościowy w talii ale jeszcze do ideaĹu dalekooo....
A moĹźe poprostu macie jakiegoĹ jednego , drugiego i trzeciego KsiÄdza znajomego, niech chĹopaki wpadnÄ
na ten topik i pogadajÄ
z dziewczynami, to by byĹo najlepsze, tym bardziej, Ĺźe z tego co czytam coraz wiÄcjej zgĹasza siÄ ofiar fatalnego zauroczenia UlluĹĹĹĹ pogadaj z bratem On ma wielu kolegĂłw w sutannach
Pozdrawiam wzystkie przyszĹe mamusie!!
Kapalabym sie w ziolach typu pokrzywa, szalwia, nagietek, skrzyp.
balleyage, czesania i innych zabiegĂłw stosowanych w gabinetach fryzjerskich.
Jako kraj purytanski zlosliwy zawsze bedzie dla wszystkich dziwkÄ
.
N a razie na spokojnie.
I na pewno nie miala liftingu ani nie jest zadna gwiazda.
z ok l wody bo wiecej nie wchodzi gdy sie wyproznilam zobaczylam czerwone niteczki w sluzie niewiele tego bylo mysle ze to krew czy jest to normalne portal społecznościowy zesikala sie na brzuch jej nowonarodzona corka
polecam salon Maniewski w PasaĹźu 13. ObrzÄki schodzÄ
zazwyczaj po ok. witam mam pytanie do Laury, teĹź chcÄkupiÄ orbitreka na allegro tylko nie wiem jaki, napisz proszÄ model, ile zapĹaciĹaĹ.Pozdrawiam Dodam jeszcze, ze trzymam za wszystkich kciuki Sam czekam na wiosne, zeby w koncu wyjsc z domu, bo na snieg to sie boje Meczylem sie strasznie. adwokat kraków
WzieĹam sie za siebie, cwicze chodze na solarke (Oczywiscie zrobic podklad pod slonko a nie sie spalic ) Wlosy mi wypadaja, paznokcie sie krusza a biore witaminy, jem owoce i warzywa, jem takze bialko itd. Honey: dziewczyna sie pomylila, no nie? bo ja juĹź Ĺźygam od tego Najbardziej na pierwszej wizycie zdziwilo mnie, ze tak otwarcie ktos ze mna rozmawia o moim zyciu seksualnym 2. Witam Kochane- dzieĹ 5 - i ostatni!!!!!!!!
*dĹonie, a nie Ĺonie
Ale z drugiej strony sĹyszaĹam Ĺźe wystarczy wziÄ
ĹÄ dwa pyralginum i bĂłl przechodzi (nie chodzi mi oczywiĹcie o ten po operacji tylko juĹź w czasie wydĹuĹźania) Czy to prawda ?
Prawda jest taka, Ĺźe czasami przyczynÄ
stojÄ
cej w miejscu wagi jest...niedoĹźywienie.
Cher - Believe / The shoop shoop song
AwidnoĹÄ wysoka i powiedzieli ,ze mam siÄ nie martwiÄ.
Irlandia - 79 pkt.
moze powinnas bardziej matowic i odtluszczac tamto miejsce
Ale nie zniechecam siÄ , zestawik kupilam sama dla siebie, dla eksperymentowania dla siebie, nie z myslÄ
o formie zarobkowej, pozatym oszczednosc, nie wydaje kasy w profesjonalnym lub mniej profesjonalnym salonie, nie proszÄ kolezanek tylko robie sama dla siebie, i jak cos spiepsze mam pretensje do siebie i sama bacznie obserwuje co robie zle, i nastepnym razem sprobuje to polepszyc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 10:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |